

## 2018 MOTOAMERICA EVENT SCHEDULE

## **Friday**

8:30 am	Track Inspection
9:00 am – 9:35 am	Twins Practice 1 (35 min)
9:45 am – 10:20 am	Junior Cup Practice 1 (35 min)
10:30 am - 11:00 am	Supersport Practice 1 (40 min)
11:10 am – 12:10 pm	Motul Superbike Class Qualifying Practice 1 (60 min)
1:00 pm - 1:35 pm	Twins Qualifying 1 (35 min)
1:45 pm - 2:20 pm	Junior Cup Qualifying 1 (35 min)
2:30 pm - 3:10 pm	Supersport Qualifying 1 (40 min)
3:20 pm - 4:20 pm	Motul Superbike Class Qualifying Practice 2 (60 min)

## **Saturday**

8:30 am 9:00 am - 9:25 am 9:35 am - 10:00 am 10:10 am - 10:40 am 10:50 am - 11:20 am **11:30 am - 11:45 am** 12:00 pm - 12:25 pm 12:30 pm - 1:15 pm 12:55 pm - 1:30 pm 1:45 pm **2:30 pm 3:30 pm 5:00 pm - 5:25 pm** 

## <u>Sunday</u>

9:00 am 9:30 am - 9:45 am 9:55 am - 10:10 am 10:20 am - 10:35 am 10:50 am - 11:15 am 11:30 am - 12:30 pm 1:00 pm 1:45 pm 2:30 pm 3:30 pm Track Inspection Twins Qualifying 2 (25 min) Junior Cup Qualifying 2 (25 min) Motul Superbike Class Free Practice 3 (30 min) Supersport Qualifying 2 (30 min) Superpole (15 min) Stock 1000 Practice 1 (25 min) Dunlop Paddock Autograph Session Two-Seater Rides – VIPs Only Opening Ceremonies Junior Cup Race 1 Supersport Race 1 Motul Superbike Class Race 1 Twins Race Stock 1000 Qualifying 1 (25 min)

Track Inspection Junior Cup Warm Up (15 min) Supersport Warm Up(25 min) Motul Superbike Class Warm Up (15 min) Stock 1000 Qualifying 2 (25 min) Dunlop Hot Pit Walk & Autograph Session (60 min) Opening Ceremonies Stock 1000 Race Junior Cup Race 2 Supersport Race 2 Motul Superbike Class Race 2







